ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ;

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι αλλαγές στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης και των γενικών προϋποθέσεων συνταξιοδότησης είναι ραγδαίες και συνεχείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι ή γενικά όσοι έχουν αρκετά χρόνια ασφάλισης να μην ξέρουν τι πραγματικά ισχύει, πότε μπορούν ή και πότε τους συμφέρει να βγουν σε σύνταξη. Επειδή υπάρχουν κίνδυνοι ή και παγίδες στο πώς και πότε θα βγει κανείς στη σύνταξη, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει ολόκληρη την μετέπειτα συνταξιοδοτική του πορεία, τα σχετικά ερωτήματα πρέπει να απευθύνονται σε εξειδικευμένους νομικούς, οι οποίοι μπορούν να δώσουν εξειδικευμένη, ατομική συμβουλή για καθέναν.

Το γραφείο μας ασχολείται με το δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για την λήψη/απονομή συντάξεων για να μπορεί να παρέχει στους πελάτες του έγκυρη πληροφόρηση για συνταξιοδοτικά θέματα.

Αναθέστε σε εμάς την πληροφόρησή σας σχετικά με το συνταξιοδοτικό σας θέμα και μάθετε πότε και πώς θα πάρετε την σύνταξή σας μεσω μιας έγγραφης γνωμοδότησης με πλήρη ανάλυση της συνταξιοδοτικής σας κατάστασης που θα περιλμβάνει τις προοπτικές λήψης σύνταξης, τον υπολογισμό της και την εκτίμηση μας για το πώς και πότε σάς συμφέρει να λάβετε σύνταξη. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί ελάχιστο χρόνο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με προσοχή και δώστε μας τις σωστές πληροφορίες. Ακολούθως επιλέξτε ΥΠΟΒΟΛΗ ανάλογα αν επιθυμείτε να πληρώσετε on line μεσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας ή αν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να πληρώσετε μεσω τραπεζικού μας λογαριασμού. Το κόστος της ατομικής σας έγγραφης γνωμοδότησης ανέρχεται σε 100 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Μετά την υποβολή της αίτησής μας, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία που μάς δώσατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που έχουμε ελλείψεις ή χρειαζόμαστε περαιτέρω διευκρινίσεις και εντός τριών το πολύ ημερών θα έχετε λάβει εγγράφως και αιτιολογημένα την απάντησή σας με απαντήσεις σε κάθε θέμα σας. Επίσης, σε περίπτωση που επιθυμείτε και την καταμέτρηση των ενσήμων σας, θα πρέπει να επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο της φόρμας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σάς δώσουμε τις σχετικές οδηγίες αποστολής φωτοτυπιών ενσήμων.

Η γνωμοδότηση θα περιέχει τα εξής σημεία τουλάχιστον:

  • Χρόνος απονομής μειωμένης ή/και πλήρους σύνταξης
  • Προϋποθέσεις λήψης σύνταξης για την περίπτωσή σας
  • Φορέα απονομής σύνταξης αν υπάρχει διαδοχική ασφάλιση
  • Υπολογισμός κύριας και επικουρικής σύνταξης αν η συνταξιοδότησή σας επίκειται στο προσεχές εξάμηνο
  • Άποψη/ Συμβουλή μας για το πότε σάς συμφέρει να συνταξιοδοτηθείτε

Αυτονόητο είναι ότι μετά την λήψη της έγγραφης γνωμοδότησής σας, παραμένουμε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι εφόσον διαπιστωθεί ότι επίκειται η συνταξιοδότησή σας μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την διαδικασία απονομής σύνταξης (υποβολή αιτήσεων συνταξιοδότησης, συμπλήρωση φακέλου, αναζήτηση δικαιολογητικών, παρακολούθηση πορείας, αίτηση για προσωρινή σύνταξη κτλ…) για να παρακολουθήσουμε και να ελέγξουμε εμείς ότι δεν έγινε κάποιο λάθος κατά την απονομή ή τον υπολογισμό της σύνταξής σας.

2. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για πληροφορίες σχετικά με το ασφαλιστικό σας βιογραφικό, πατήστε εδώ

* Η γνωμοδότηση βασίζεται στα στοιχεία που μάς θέσατε υπόψιν.