ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του δικαίου τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο. Αποτελείται από έμπειρους και μάχιμους δικηγόρους και παρέχει στους πελάτες του ολοκληρωμένη και αποτελεσματική νομική προστασία.

Επικοινωνία   

ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το γραφείο μας διαθέτει μάχιμους δικηγόρους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης για την εξασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας τόσο σε δικαστικό όσο και εξώδικο / συμβουλευτικό επίπεδο. Κάθε υπόθεσή σας αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα και μελέτη προκειμένου να δοθεί η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας και να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη προστασία των συμφερόντων σας.

Τομείς δραστηριότητας   

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Για εμάς η προάσπιση των δικαιωμάτων αποτελεί καθήκον και αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα και σεβασμό. Χαρακτηριστικό μας είναι ότι θεωρούμε την υπόθεσή σας και δική μας υπόθεση και επιδιώκουμε την άμεση και συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη μας. Για τον λόγο αυτό είμαστε συνεχώς στην διάθεσή σας για να δώσουμε απάντηση σε κάθε απορία ή ερώτημά σας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα γραφεία μας   

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Νικολαρόπουλος είναι Δικηγόρος Αθηνών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα του εμπορικού δικαίου με ειδίκευση σε θέματα διεθνούς και ευρωπαϊκού οικονομικού δικαίου και σε θέματα βιομηχανικής & πνευματικής ιδιοκτησίας από το Πανεπιστήμιου του Μονάχου στην Γερμανία. Έχει εργαστεί από φοιτητής σε δικηγορικά γραφεία, όπου απέκτησε εμπειρία στην μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις αστικού, εμπορικού, πτωχευτικού, εργατικού, τραπεζικού δικαίου και δικαίου υπερχρεωμένων νοικοκυριών καθώς επίσης και με υποθέσεις ποινικού δικαίου. Είναι νομικός σύμβουλος σε πλήθος εταιρειών και ο βασικός νομικός σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ZERITIS. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σοφία Παναγιωτοπούλου είναι δικηγόρος Πάτρας από το 2010, απόφοιτος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μετατπυχιακού τίτλου εργατικού δικαίου από το πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Συνεργάζεται ως νομικός σύμβουλος με την εταιρεία Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε. και με το δικηγορικό γραφείο Δ. & Σ. Σορβατζιώτη στην Πάτρα. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Ασχολείται με θέματα αστικού, εργατικού και ποινικού δικαίου καθώς και με θέματα δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ

Ο Αθανάσιος Χαραμής είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2012, απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά. Ασχολείται με θέματα εμπορικού και αστικού δικαίου και είναι νομικός σύμβουλος στον όμιλο εταιρειών Ζερίτης.

ΕΛΕΝΗ Ν. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Η Πολυχρονιάδου Ελένη είναι Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης επί 30 συναπτά έτη ασκώντας αδιάλειπτη και μάχιμη δικηγορία. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κατά τα έτη 2011-2014.

ΛΕΜΟΝΑ Μ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Η Χατζηϊωαννίδου Λεμόνα είναι Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Τομέα του Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

Η Μαρία Σαρηγιαννίδου αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και έπειτα σπούδασε Νομική στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στο ευρωπαϊκό οικονομικό Δίκαιο και συγκεκριμένα στο ευρωπαϊκό Δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, από το οποίο έλαβε τον τίτλο LL.M. europae (Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και ευρωπαϊκό οικονομικό Δίκαιο), ενώ ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές και στον τομέα του ιατρικού δικαίου και της βιοηθικής σε αντίστοιχο διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του ΑΠΘ. Είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2012 και ειδικεύεται σε ζητήματα αστικού και εμπορικού δικαίου και δικαίου κτηματολογίου. Μιλά άριστα αγγλικά και γερμανικά και καλά γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΙΛΙΓΚΟΥ

Η Ειρήνη Πριλίγκου είναι δικηγόρος Κύπρου και Αθηνών, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Εμπρορικό Δίκαιο από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα Διεθνούς Ποινικού Δικαίου του ιδίου Πανεπιστημίου. Μιλάει Αγγλικά. Ασχολείται με θέματα αστικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΜΥΡΝΑΚΗ

Είναι δικηγόρος Ηρακλείου, απόφοιτη της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε Computer and Communication Law και υποψήφια διδάκτωρ της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μιλάει αγγλικά. Είναι εξειδικευμένη σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και στο δίκαιο του διαδικτύου και ασχολείται με υποθέσεις αστικού, διοικητικού και ποινικού δικαίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κωνσταντίνα Πετροπούλου είναι οικονομολόγος – λογιστής Α’ τάξης απόφοιτη του τμήμας Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή και του οικονομολόγου έχοντας εργαστεί σε πλήθος επιχειρήσεων και διατηρεί δικό της γραφείο στα Ανω Λιόσια Αττικής. Συνεργάζεται με το γραφείο μας παρέχοντας τις συμβουλές της σε οικονομικά και λογιστικά θέματα καθώς κατέχει πιστοποίηση Εσωτερικού Ελεγκτή από την Association of International Accountants της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλάει Αγγλικά.